Retourneren

Retourneren

Bij Stoerhorloge.com doen we ons uiterste best om u een fijne winkelervaring te bieden. Mocht u desondanks - om wat voor reden dan ook - niet volledig tevreden zijn met het door u gekozen en gekochte product, dan kunt u het product retourneren.  U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Volg de volgende stappen om gebruik te maken van ons retourbeleid; 

  • - Geef binnen 14 dagen na ontvangst aan dat u het product wilt herroepen middels e-mail : info@stoerhorloge.com of middels brief naar:

Angelcom h.o.d.n. Stoerhorloge.com
Willem Ruyslaan 225
3063 ER Rotterdam

  • Download het retourformulier en voeg het bij uw pakket en geef aan dat u terugbetaald wilt worden;

  • - Daarna kunt u het pakket afgeven bij de koerier. Wij adviseren u het pakket aangetekend te verzenden en uw track en trace code te bewaren tot ontvangst door Stoerhorloge.com.

Het recht om het product te retourneren is alleen van toepassing indien het product en de verpakking in precies dezelfde staat teruggezonden kan worden als waarin het is afgeleverd. Het is de koper alleen toegestaan de verpakking te openen om het product te kunnen beoordelen en te kunnen besluiten of hij/zij het product wenst te houden. Het product dient in geval van retour nimmer gebruikt en/of gedragen te zijn.

De Klant kan pas aanspraak maken op zijn recht op retour indien voldaan is aan de volgende condities:

  • - de artikelen indien verzegeld (geseald) ook als zodanig worden teruggezonden, waarbij de zegel niet verbroken is;
  • - de artikelen die geretourneerd worden mogen niet gebruikt, versleten, of beschadigd zijn;
  • - het etiket van het product moet nog vastgemaakt zijn aan het artikel, samen met de garantie;
  • - de artikelen moeten terugbezorgd worden in hun originele verpakking zonder beschadiging, samen met de eventuele accessoires of handleidingen.

 

 

Pre-loader