Officiële distributeur van Aries Gold in de BENELUX
Wij zijn de officiële en enige distributeur van Aries Gold in de BENELUX. De horloges van Aries Gold zijn stijlvol, van hoge kwaliteit en betaalbaar!

Het verhaal van Aries Gold vindt zijn oorsprong in 1970. Ontmoedigd door de astronomische prijzen van de luxe horloges, ging CK Woo op zoek naar zijn eigen merk horloges en accessoires. Zijn visie was luxe, eersteklas horloges voor dames en heren toegankelijk maken voor een eerlijke prijs.

Dit is dan ook precies de missie van Stoerhorloge: luxe horloges toegankelijk maken voor iedereen.  

Aries Gold heeft een wereldwijd team van creatieven en doorzetters uit Zürich, Wenen en Singapore dat continu waanzinnig geweldige horloges weet te creëren.

Aries Gold is nu een internationaal merk dat wordt verkocht in 28 landen (waaronder de VS, Australië, Duitsland) waaronder nu dus ook in de BENELUX bij Stoerhorloge.

Na een succesvolle samenwerking met de internationale rock band Band Foo Fighters in 2016, blijft Aries Gold een nieuw terrein veroveren door in 2017 samen te werken met de internationale rock band Aerosmith om hun unieke code te promoten: het combineren van wereldklasse design met hoogwaardige horloges tegen een betaalbare prijs.

Of je nu gaat voor een zakelijk look, zoals de Aries Gold “Hurricane” of een casual look, zoals de Aries Gold “Jolter”, het merk weet altijd te verrassen met uurwerken van een hoge kwaliteit.

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.