Officieel verkooppunt Metal Chronometrie

Vanaf begin 2018 zijn wij officieel verkooppunt van Metal Chronometrie (Metal.CH) horloges!

Metal Chronometrie is de sterspeler in de oversized horlogesarena. 

Perfectie, innovatie en creativiteit in combinatie met de meest geavanceerde technologie zijn de principes die het ontwerp van de METAL Chronometrie -horlogecollectie hebben geleid.

Metal.CH Chronometrie (Switzerland)


De herkenbare en echte vorm van METAL.Chronometrie horloges is onderstreept met 3 belangrijke elementen: het beroemde dubbele beschermingskroontoestel, de speciale off-colours-wijzerplaten en het stervormige logo.

Massief roestvrij staal, nauwkeurige Zwitserse bewegingen zijn enkele van de beste componenten die zijn geselecteerd om de horloges te vervaardigen. Echte roségoud en zwarte PVD gecoate versies verbreden het assortiment.

De expertise en ervaring van de beste horlogemakers uit Zwitserland garanderen de onberispelijke kwaliteit die wordt geëist door het label Made in Switzerland; Dit wordt ondersteund door een internationale garantie van 2 jaar tegen fabricagefouten.

Een collectie speciaal voor mannen en vrouwen die in alle belangrijke landen over de hele wereld wordt verkocht!

Metal Chronometrie horloges staan bekend om hun bijzonder mooie, stijlvolle en toch stoere uiterlijk. Wij zijn dan ook enthousiast om te kunnen vermelden dat wij onze partnership met hen hebben versterkt en direct het volledige assortiment kunnen aanbieden. 

Ben je op zoek naar een specifiek horloge?

Neem dan vooral contact met ons op.

Bekijk de collectie van Metal Chronometrie horloges

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.