De Milanese "Mesh" horlogeband

De Milanese "Mesh" horlogeband - Aries GoldMet deze mooie dagen zijn we graag buiten op het terras of gezellig aan het bbq'en met vrienden. Een goed moment om de trend van dit moment eens te bekijken; de milanese horlogeband.

De milanese horlogebanden hebben hun naam te danken aan de plaats van herkomst; Milaan.

Milanese (ook wel Mesh genoemd) horlogebanden worden gemaakt van geweven staal, waardoor de banden heel soepel zijn. De horlogebanden zijn makkelijk buigzaam en passen goed om elke pols. Met behulp van een kleine schroevendraaier kan een milanese horlogeband gemakkelijk zelf worden ingekort en zo altijd passend gemaakt worden.

De dunner geweven bandjes staan mooi bij een klassiek of designhorloge en de grotere en grover geweven horlogebanden zijn populair bij grotere horloges en zelfs duikhorloges. Mesh banden zijn prettig bij warmer weer en zijn makkelijk schoon te houden, ideaal voor dit heerlijke zomerse weer!

Hoe mooi is het milanese horloge van Aries gold! Dit horloge heeft 6 verschillende modellen met een horlogeband van zilver, goud, zwart, of roségoud. Daarnaast zijn er nog verschillende combinaties mogelijk van de kast.

Het zijn stuk voor stuk horloges met allemaal een mooie, stoere stalen band en past helemaal in de minimalistische trend van nu.

Bekijk de dameshorloges met Mesh band.

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.